Aangenaam, ik ben Elsemarie!

Energiek, creatief, humoristisch, een verbinder en een doorzetter, dat ben ik. 

Mensen ontmoeten in mij een transparant, betrouwbaar en bewogen persoon. Coachen doe ik door middel van luisteren, uitdagen, erkennen en inspireren. Daarbij ben ik op zoek naar de verbinding in familie-, vriendschap- en liefdesrelaties relaties. Relatie is voor mij Gods mooiste creatie. 

In mijn hart leven grote dromen en diepe verlangens. Ik ben visionair, ondernemend, positief ingesteld en soms wat naïef.

Een gevoelsmens, dat ben ik ook. Ik neem veel waar. De natuur is voor mij een plek om tot rust te komen, wijze lessen te leren en God dichtbij te ervaren.

Ik ben een schrijver, dichter en mijmeraar. De wereld van gedachten en woorden boeit mij. 

Verandering en nieuwe dingen geven mij energie. Ik ben leergierig en geniet van andere talen, culturen, mensen en plaatsen.

Als je mij vraagt waar ik het meest van houd, dan gaat mijn liefde allereerst uit naar God. Voor mij is het God, Die de grootste en meest geweldige wonderen in ons hart wil doen en onze persoonlijke kracht en uniciteit naar boven haalt. Hij maakt mij tot wie ik ben, authentiek en krachtig. Verder vind ik het heerlijk om actief bezig te zijn met sport, tijd door te brengen met mijn familie/vrienden en praktisch bezig zijn zoals klussen, bakken en koken.  

IMG-20200111-WA0011

Onstaan I Belong

Van 2012 tot en met 2015 heb ik Maatschappelijk Werk en Dienstverlening gestudeerd op de Christelijk Hogeschool Ede. Daarna ben ik aan de slag gegaan in de Jeugdzorg bij Stichting Timon. Om mijzelf te ontwikkelen in christelijke coaching heb ik in 2019 twee trainingen van totaal een jaar gevolgd binnen Youth With a Mission, namelijk ‘Discipleship Training School’ en ‘Foundation for Counseling Ministry School’. 

I Belong is ontstaan vanuit deze opleiding, ervaringen, mijn eigen levensverhaal en hetgeen anderen mij doorgegeven hebben. Van jongs af aan ervoer ik al een soort onvermogen om dit leven te leven en de verbinding met mezelf, God en anderen te ervaren. Ik denk dat ik veel manieren van overleven ontwikkelde die mijn persoonlijkheid en verbindingen beschadigden. Op mijn 24e ben ik compleet vastgelopen en vond ik nergens meer houvast. Voor mijn gevoel leefde ik enkel op een klein beetje verstand dat ik over had. Ik voelde me eenzaam en gebroken. Mijn leven voelde mislukt en leek één chaos. Met hulp van God, counseling en lieve mensen ben ik begonnen met het (opnieuw) opbouwen van vertrouwen in mezelf, God en anderen. Mijzelf opnieuw verbinden. 

Mijzelf, mijn keuzes, mijn leven, God en aderen recht in de ogen kijken vond ik ontzettend confronterend. Maar niet alleen dat, hierdoor vond ik mijn fundament in God en zoveel rijkdom meer. Mijn verlangen voor wie dan ook is dat zij mogen groeien in hun verbinding tot zichzelf, God en anderen en hierin geluk en rust vinden. Om samen dagelijks de uitdaging van dit leven aan te gaan, wetend dat wie in God gelooft, het eeuwige leven heeft!