Inspiratie

Naast coaching wil I Belong jou inspireren, in je verbinding met jezelf, God en anderen. Dit door middel van blogs en een wekelijks woord ‘intiem met God’ ofwel op Instagram ofwel op deze website. 

Wil jij mijn blogs en het wekelijks woord ‘intiem met God’ ontvangen? Check de website, volg mij op Instagram of doe mij een berichtje mocht je het liever per WhatsApp ontvangen.  

Blogs

Met regelmaat zal ik een blog met jullie delen die verband heeft met de missie en visie van I Belong. Zoals verwoord bij ‘over mij’ ben ik iemand die veel en diep nadenkt. Schrijven is voor mij altijd een manier van verwerking geweest. Ook praat ik graag met God en anderen over dingen die in mijn leven of om mij heen gebeuren. Samen met verdieping in Gods Woord brengt dit me vaak nieuwe inzichten en inspiratie. Dat deel ik graag met jullie.

Klik hier voor mijn blogs

Wekelijks woord ‘Intiem met God’

Naar wie luister jij in je gedachten? Door wie laat jij je inspireren in je keuzes? Door welk perspectief kijk jij naar wat gebeurt in jouw leven? Met welk motief ‘luister’ jij naar God? 

Zelf heb ik jarenlang geworsteld met negatieve gedachten en gedachten die niet op waarheid berusten. Het trok mij naar beneden, gaf me verwarring en hield me op afstand van God, anderen en mezelf. Ik geloof dat satan heel graag zijn invloed heeft in onze gedachten. Hij laat ons het liefst halve waarheden denken over God, onszelf, anderen en het leven. Maar er is zoveel meer wat ons misleiden kan inclusief ons eigen hart. Door de jaren heen ben ik deze misleidingen in mijn eigen gedachten steeds meer gaan ontdekken. Ik ervoer dat het karakter van Gods stem zo anders is dan ik dacht; God is zo liefdevol, bezorgd, uitnodigend en tegelijk corrigerend en leidend. God maakt nooit gebruik van dwang, leugen, manipulatie, oordeel of dubbelzinnigheid. Gods verlangen is dat wij op een ontspannen manier steeds onze gedachten kunnen onderscheiden en kiezen voor de waarheid (Fil. 4:8). Dat ons denken, ofwel onze gezindheid vernieuwd wordt (Rom. 12:2) en daarmee ons perspectief, ons handelen, onze keuzes. Een verandering van binnenuit door de kracht van Zijn liefde. 

Daarnaast geloof ik dat we mogen groeien in het luisteren naar God en in het spreken met God. Om zowel Zijn wil als Zijn karakter steeds dieper te leren kennen. God wil betrokken zijn op al onze dagelijkse situaties en keuzes. God wil voortdurend voorzien in onze diepe behoefte aan liefde, aandacht, begrip en bevestiging, door Zijn persoonlijke woorden voor ons. Zijn woorden zijn ons dagelijks manna!