Coaching

ronaldo-de-oliveira-83heui-oQAg-unsplash

Traject

Coachingpraktijk ‘I Belong’ biedt jou een laagdrempelige en praktische manier om met één of enkele van de door jouw gekozen thema’s aan de slag te gaan. Het coaching traject dat ik aanbied, bestaat uit een samen afgesproken voorlopig aantal gesprekken. Aan het eind van het traject kunnen we samen kijken of het nodig is dit uit te breiden of dat je nog andere hulp wenst. 

Tijdens de intake mag jij je verhaal doen, kijken we samen naar jouw doelen en wensen en licht ik één en ander van het traject toe. Naar aanleiding hiervan kun je besluiten of je het traject wilt starten of niet. 

Ik ben flexibel in hoe wij de gesprekken vormgeven. Dit kan in mijn praktijk, maar ook middels een wandeling. Online middels videobellen is ook een optie. 

Meld je aan door het sturen van een e-mail of het invullen van het contactformulier. Ik neem dan contact met je op voor een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprekje. Naar aanleiding van dit gesprekje kun je beslissen of je verder wilt. Zo ja, dan plannen we de intake. 

Praktisch

Ik geloof in ontwikkeling, verandering en groei door proberen en doen. Oftewel een herhaling van gaan, vallen, opstaan en weer gaan. In dit leven bestaan geen superhelden en er bestaat geen magie. God geeft ons veel verantwoordelijkheid, maar daarbij ook ontzettend veel capaciteit en geweldige beloftes dat Hij in alles zal voorzien wat wij nodig hebben. Tijdens ons traject maak ik graag gebruik van opdrachten die je inzichten en praktische tools kunnen bieden.

Betrokken

Tijdens het traject wat we samen doorlopen, wil ik graag betrokken zijn bij jouw leven. Ik geloof in nabijheid en persoonlijk contact. In de praktijk houdt dit in dat ik tijdens ons traject ook tussen de sessies door bereikbaar ben. Ook zou ik graag samen met jou willen kijken hoe we jouw netwerk kunnen gebruiken en versterken. 

Verrijkend

Door de jaren heen ben ik in veel verschillende situaties geweest, die mij een veelzijdige ervaring hebben gegeven. Dit kan mij helpen om jou te begrijpen, samen inzicht te krijgen in wat speelt en tools te vinden voor jouw doelen.

 

Identiteit 

Ik leef en werk vanuit een christelijke levensovertuiging. Ik verleen hulp aan christenen en niet-christenen en heb respect voor ieders levensovertuiging. 

"Samen met Elsemarie ben ik verder gekomen. Ze is heel fijn om mee te praten. Ze begrijpt je en geeft goed advies. Ze gaat planmatig te werk, wat erg fijn is. De opdrachten die ze mee geeft zijn goed overwogen en passend bij de situatie. Zeker aan te raden!"
Daniëlle
20 jaar
"De coaching met Elsemarie heeft mij weer verder gebracht in mijn groeiproces. Door de afwisselende sessies met naast gesprekken in een ruimte ook een wandeling heb ik als zeer positief ervaren. Elsemarie kon uit al mijn vragen de kern halen en daarmee ook samen gestructureerd aan de slag gaan. Ook in de gesprekken kon ze mij door woord en gebed nieuwe inzichten geven en mij helpen in mijn ontwikkeling."
Henriëtte
34 jaar
"Ik ben dankbaar voor het traject wat ik bij Elsemarie heb mogen doorlopen! Elsemarie gaf mij telkens een luisterend oor, maar dacht ook mee, gaf adviezen en stelde goede vragen. De verbindingen met mezelf, God en anderen zijn echt dieper geworden en dat is heel waardevol! Ik heb veel dingen geleerd en allerlei praktische handvatten meegekregen. Niet alleen tijdens, maar ook na het traject kan ik daar nog mee aan de slag. Zo kan ik blijven groeien en werken aan mijn doelen, ook nu het traject is afgerond!"
Anita
21 jaar